آزمایشگاه مرجع – صنعت غذا اطمینان
درباره ما
شرکت صنعت غذا اطمینان در سال ۹۳ به جهت بالا بردن کیفیت تولید و افزایش توان بهداشتی محصولات خود اقدام به تاسیس، آماده سازی و تجهیز آزمایشگاه نمودند. با خریداری دستگاه های پیشرفته و بروز که مورد تایید استاندارد و معاونت محترم غذا و دارو دانشگاه تهران بوده است، فعالیت خود را در زمینه آزمون های مواد غذایی و محصولات تولیدی خود و سایر شرکتهای همکار آغاز نمود.
هدف
هدف اصلی این آزمایشگاه ارائه دقیق، سریعتر، با کیفیت و افزایش رضایت مشتریان از خدمات آزمایشگاهی مطابق با استاندارد های جهان و ایران در چهار چوب قوانین و مقررات معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران می باشد.
آزمایشگاه اطمینان امیدوار است گامی مهم در جهت ارتقا کیفیت محصولات غذایی در ایران و منطقه داشته باشد
خدمات
آزمایشگاه اطمینان در راستای ارتقا توان بهداشتی عمومی محصولات، با انجام آزمونهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبیولوژی مواد غذایی، همکاری صادق، مشاوری خوب و امین در زمینه های ذیل می باشد
انواع آزمون های میکروبی از قبیل قارچ، کپک، سالمونلا و غیره و آزمونهای شیمیایی از قبیل رطوبت، PH، اندازه گیری چربی و غیره بخشی از فعالیت های آزمایشگاه اطمینان است
لازم به ذکر است این آزمایشگاه در مورد (برون سپاری) یعنی :
- اندازه گیری های مربوط به دستگاه های HPLC
- اندازه گیری عدم تراریختگی
- اندازه گیری اسید های چرب
- اندازه گیری اسید های آمینه و فلزات سنگین
طبق درخواست همکاران و شرکتهای تولیدی مواد غذایی همکاری داشته باشد.
آموزش
واحد آموزش آزمایشگاه در زمینه آموزش و جذب کارآموز جهت آزمایشات شیمیایی و میکروبی مواد فعالیت داشته است
موارد آموزش
۱- آموزش در زمینه کنترل کیفیت ،
۲- آموزش در زمینه GMP ( بهترین شرایط تولید ) ،
۳- آموزش در زمینه HACCP ( کنترل خدمات تولید ) ،
۴- آموزش ایزو ۲۲۰۰۰ و ممیزی
تلفن :۵۶۲۲۷۷۱۱-۰۲۱(خط ویژه)